Over ons & Privacy statement

Over ons & Privacy statement

Dhr. Peter Hoeben (1921-2010) startte in december 1961 met Vervoeronderneming Hoeben PVBA. Met een kleine vrachtwagen verdeelde hij veevoeders en verzorgde het vervoer van vee naar de slachthuizen. Door de jaren heen steeg de vraag om algemene handelsgoederen te vervoeren. De volumes werden groter en het wagenpark groeide langzaam mee. Internationale bestemmingen werden regelmaat.

In 1978 droeg Dhr. Hoeben zijn aandelen over aan zijn zonen, Adriaan (1946-2003) en Johan Hoeben (1956). Naast de distributieactiviteiten, richtten zij zich meer en meer op het internationale transport.

De bestaande infrastructuur voldeed niet om de expansie op te vangen. Het bedrijf verhuisde daarom in 1981 naar zijn huidige locatie, de Industriezone van Hamont-Achel. Hier beschikte men o.a. over een eigen garage, was- en tankinstallatie om het wagenpark te onderhouden.

De magazijnen werden gefaseerd uitgebreid tot een oppervlakte van 10.000 m2, uitgerust met laad- en loskaden.

De dienstverlening breidde zich uit over gans Europa, met specialisatie op Duitsland, Scandinavië en de Benelux. Contacten werden gelegd met partners en agenten in meerdere landen. Deze nieuwe structuur en samenwerkingsverbanden creëren een sfeer van stabiliteit en bieden de mogelijkheid om aan alle wensen van onze klanten te voldoen.

In 2001 werd de rechtsvorm gewijzigd van BVBA in een NV.

Aan ambitie ontbreekt het in dit familiebedrijf niet, tussen 2000 en 2006 trad de derde generatie toe tot het bedrijf met Will (1979), Ken (1981) en Anke Hoeben (1986).

Samen met een sterk team putten zij plezier uit uw erkenning en tevredenheid en verzorgen het transport van uw goederen tot in de puntjes.

In december 2011 vierde Hoeben Transport N.V. zijn 50-jarig bestaan.

Download het Privacy statement

Om het Privacy statement te kunnen lezen heeft u een PDF reader op uw apparaat nodig. Klik hier om er een te downloaden als u het document niet kunt lezen.

Wij zetten uw onderneming in beweging, rijdt u met ons mee?